Intuïtief fotograferen

 

Intuïtief fotograferen, wil je leren om uit je hoofd te komen, en niet aldoor te hoeven malen. Dan is intuïtief fotograferen een ideale oplossing. Geef ook je creativiteit weer een boost. Leren weer om “out of the box te denken”. Andere oplossingen bedenken. De beklemming loslaten. Leren om weer te voelen. Dat is heerlijk om weer te ervaren. Fotografie is de sleutel daarvoor. Vanuit je gevoel opereren. Niet denken maar doen.

Krijg nieuwe persoonlijke inzichten door positief-actief aan het werk te gaan vanuit positieve psychologie. Art coach Jessica werkt met jou op allerlei verschillende creatieve manieren met foto’s en bewerkingen. We kunnen dit samen doen en naar buiten gaan en fotograferen. Of je neemt je gemaakte foto’s mee en dan kijken we samen wat we kunnen ontdekken uit jouw beelden.

Foto Therapie achterhaalt de betekenis van jouw foto.

Therapeutische fotografie betekent niet alleen maar foto’s maken. Het omvat ook andere foto-interactieve activiteiten, zoals foto’s bekijken, maar ook over foto’s praten die je geraakt hebben . Of een beeld dat je onthouden hebt. Eigenlijk is elk beeld wat je mooi vindt of hebt gemaakt een soort spiegel van jezelf. En een soort herinnering aan dat wat je belangrijk genoeg vond om vast te leggen. Wat kan foto therapie voor jou betekenen.

Het helpt om te communiceren, het brengt je meer in het nu, mindful  zijn, ontdekken waar de knelpunten zitten bij jezelf, creativiteit vergroten, wat dan weer zorgt dat je anders gaat denken en tot andere inzichten kan komen. Het activeert positieve gevoelens, je komt weer buiten onder de mensen, omdat je buiten bent, en in beweging maakt dat weer de juiste stoffen aan waardoor je je beter gaat voelen ontdekken dat je niet de enige bent,opnieuw jezelf ontdekken, iets nieuws creëren voelt goed, puur en fris fotograferen vanuit de stilte in jezelf.

Interesse of informatie aanvragen? info@jeglemedia.com 

Een fotowalk duurt ongeveer 60 minuten daarna gaan we nog nabespreken ongeveer ook 60 minuten

kosten; 6o euro per 120 min.

aanmelden; 0640722448

info@jeglemedia.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

%d bloggers liken dit: